Op deze pagina vind u de meest actuele informatie van onze vereniging.

We hebben op 6 december 2019 (nee, was geen sinterklaascadeau) het najaarsoverleg gehad met de beheerder van ons complex Van 't Hof-Rijnland. Het verslag van dit overleg vind u hier. Inmiddels hebben we een uitnodiging ontvangen voor het voorjaarsoverleg. Heeft u nog zaken, geef het dan aan ons door. I.v.m. de situatie rond het corona-virus heeft VHR ons meegedeeld, dat voorshands geen bezoekers in hun gebouw worden toegelaten. Dus voorlopig is het voorjaarsoverleg uitgesteld tot nader order.

We hebben van VHR een bericht otvangen over de plannen van Bouwinvest terzake de huuraanpassing 2020. De tekst daarvan kunt u hier lezen. Volgende aanvulling is via het Platform Bouwinvest ontvangen, lees hier.

We hebben op 9 maart jl. onze jaarlijkse ledenvergadering gehad. Gelukkig kunnen we melden, dat er weer een nieuw bestuur is, dus de verenging kan doorgaan. Het verslag is inmiddels klaar en kunt u hier lezen.Er zijn foto's gemaakt, die kunt u hier zien.

De Federatie van Huurders in de commerciele sector (een initiatief in Amsterdam) heeft een petitie naar de Tweede Kamer gestuurd. Leest u hier het artikel wat de Woonbond hierover schrijft. Misschien een goed idee om de petitie te ondertekenen.Hoe meer mensen dit doen, hoe meer effect deze petitie zal sorteren. Hoort zegt het voort.